teisipäev, 28. aprill 2009

minuke & minu sada häda

Naasesin poest poole kilo jäätisega. Okei, dieetjäätisega. Otsas. Lohutuseks mind järjekordselt tabanud hädade eest.
Sain 1/5 marutaudi vaktsiinisüsti. (sest ma olen tobu - enne lasin looma kastreerida kui vaktsineerida. "Inimeludega ei mängita," ütles range ilmega arst).
Kokku üllatab käesolev kevad mind lisaks kahele kantserogeen-profülaktilisele süstile (mille tõttu ma olen juba kiilastumas) veel viie marutõvesüstiga. No mida siis veel? Puugisüstid aga ei sobi mulle just nende "profülaktiliste" tõttu...

Minu juhendajad on jõudnud lõputöös "eksistentsiaalsete küsimusteni" - ehk kas esikaas või esikülg... (No ei saa ju olla, et miski tüüp üliõpilane vehib juba kolmandat nädalat väidetavalt valmis oleva bakatööga)
Toimetusest sain enese algatatud diskussioonile iroonilise vastuse - kas "rumal" või "loll". Igatahes leidus mõlemal minu juhendajal veel viieteist minuti jagu parandusi. Ma viin need sisse. Nende rõõmuks. Tagatipuks selgus, et üks minu juhendajatest ei suvatse eelkaitsmisel osaleda (Peaks vist kättpidi tänama, kui ta päriskaitsmisele jõuab)

Rõõmusõnumitega saabus bakatöösse summary. Tallinn tänab siinkohal Luksemburgi sügava kummardusega!

****
Süstitoa õde jutustas oma halenaljakaima patsiendi loo. (Kuna patseint senini elus, ei saa talle Darwini auhinda kahjuks taotleda.)
Nimelt ostnud mees hamburgeri ning nosinud seda autos. Näljane kass rünnanud sööjat avatud katuseluugi kaudu, hammustades käest ning varastades burgeri vahelt kotleti. Mees sai antiraabilises kabinetis marutaudisüstid:)

2 kommentaari:

  1. sa oma juhtumistest raamatut ei tahaks kirjutada? mis sa selle ajakirjanduse ja lõputööga jahud, hakka kirjanikuks :-)

    VastaKustuta
  2. issand, kas kõikide bakatöödega on tänapäeval selline ajukepp või on see mingi erijuhtum sinu juhendajatega?

    VastaKustuta