esmaspäev, 15. juuni 2009

garderooblemas

Kalender näitab juuni keskpaika. Nina luriseb nohust, seljas on talvine softshell. Äge eksju.

Neljapäeval toimub pidulik lõpetamine. Nädal poodlemist tipnes otsusega mitte osta tuhandekroonist kleiti kolmeks minutiks üle parketi jalutamiseks. (Tegelikult valisin ühe JacquelineKennedylikult korrektse valge või kreemroosa kleidi koos samas stiilis jakiga PTA-st välja.) Õnneks koputas mõistus uksele. Vaatasin kleidivarud kodused kleidivarud üle. Tulemuseks mitu upsi... noh et viieteistkümnest kleidist on püsikandmises kaks (üks sportkleit reisidel ja teine hüpervolangiline lumivalge, nagu koopia ema nooruspõlve kleidist). Kaks kleiti on siiani kaunistet hinnalipikutega ja mitte väikeste numbritega. Kolme kleiti on kantud ühe korra... Üks ei mahu hetkel selga (mind võiks viineriga kiles sassi ajada). Ülejäänud seitse on nagu on - omas elemendis ehk sobiks ka, aga enamasti kapis.

Valituks osutus musta-halli kaelkirjakumustriga pikk kleit, millel lõhik paljastamas kintsu. Olekult sealjuures soliidne. Õlgadele valge sall. Kaela, kätte ja kõrva ema tagasihoidlikud pärlid. Valged 10 cm tikk-kontsad. Valgete pitskummiga sukkade vastu hädaldasin kõige enam - minu koibade juures saavad neist põlvikud paku otsas... Sukad ise on tagasihoidlikud, kuid pits... see ulatub täpselt lõhikust paistma ning annab akadeemilisele olemisele veidi vallatut tooni.
Kulu: 109 krooni sukkade eest. Allesjäänud 900+ kulub Notsu koolitarvetele. Hinnang - hea kui mõistus juhtub rahakotti juhtima.

4 kommentaari:

  1. kummardan sinu meelekindluse ees :)

    Toredat lõpetamist! ise kahjuks neljap kuidagi tartu tulla ei saa, pärast kahekuist järjekorda jõuab just sel päeval meil Pipiga kätte üks arstiaeg. Aga mõtetes olen kõigi teiega, kes sel päeval diplomi kätte saavad, mmuah!

    VastaKustuta
  2. Mina kardan paaniliselt neid silikoonpitsiga sukki, kuna üks on mul kunagi üritanud Tallinnas keset Viru tänavat alla rulluda ja plehku panna. Päris jube tunne oli. Ehk on nüüdseks kvaliteet paranenud, see oli päris ammu.
    Siitpoolt siis ka virtuaalsed aplodismendid :D

    VastaKustuta
  3. Sooja temperatuuriga püsivad need sukad minu meelest küll hästi ülal. Alla libisema kipuvad talvel, kui pakase käes tuleb rohkem kui paar sammu astuda - ilmselt kaotab silikoon külmudes oma haakiva toime.Nii et ilmselt ei juhtu nendega aktuse ajal midagi hullu, kui Sa just muidugi liiga suuri sukki ei ostnud :)

    VastaKustuta
  4. Nii, lõpetasin minagi sel kevadel UT ajak. ja PR õpingud ja nüüd ei suuda kuidagi meenutada sind. :) Kas ma pean tõesti ette võtma selle grupipildi, kus on mustmiljon väikest inimesepilti ja otsima sealt musta-halli kaelkirjakumustriga pikka kleiti? :D Eniveis, näed sa siis, tuleb välja, et olen jälle pikka aega luuranud blogis, mille omanikugagi on kohtutud (jah, tere pole ilmselt öeldud, aga kurat seda teab). Palju õnne! :)

    VastaKustuta