neljapäev, 12. november 2009

Roccat avamas

Rocca keskuse laiendus avati. Hommikust pidu ettevõtetele võiks nimetada masuaegsekse pingviinide paraadiks. Rahvast jalutas hõredalt, versus mõned kuud tagasi toimunud moeosa avamine. Ka suupisteid ja joogikraami pakuti kesiselt. Tähelepanu väärib, et sain minagi sushi ära maitsta. (Kuidagi on kõik need aastad alates jaapani restorani avamisest õnnestunud ära viilida.) Kuigi riis, oli jube hea!

Et poed olid avatud vaid peokülalistele, sai nad trügimata läbi jalutada. Tänases meediaski kajastatud kingla Shu meeldis - välismaal olles ahvatlevad mind tihtipeale kingakarbi-väljapanekud. Sellistest poodidest võib tihtipeale leida mõnusa hinnaga jalatseid, näis kas ka siin. Et tegemist ABC Kinga järjekordse kaubamärgiga, võib neist loota nii üht kui ka teist. Sisustussalong Muster vedas mind kaugesse unenäolisesse lapsepõlve. Ja tegelikult oli mind päris raske jõuluselt kaunistet lühtrite juurest ära vedada. Eesti Bata oli pettumus nagu alati, aga Sketchers meeldis. Ühesõnaga - leian kindlasti mingid oma lemmikud.
Mõnus keskus igatahes, tunne nagu välismaal:)

1 kommentaar:

  1. Bata ja Ecco puhul on mul meie sellenimelistes poodides alati tunne, et ma ei saa aru, mida nad sisse ostavad. Kõik Eccod, mis mulle meie enda firma varudest pihku sattunud on, olen ma lõpuks tükkideks kandnud. Aga uutena ei leia midagi osta.

    VastaKustuta