esmaspäev, 30. november 2009

Vat mis MaSu teeb

Aeg-ajalt korraldatakse tööl meie osakonnas võistlusi. Stiilis, et kes kõikse suurema summa teatud perioodi jooksul maha müüb, saab endale mingi auhinna. Seekord oli auhinnaks 2000 kroonine kinkekaart - suurem kui kunagi varem.

Tänu mitmele toredale kokkusattumisele sain selle esmakordselt endale:) Niisiis võin ma minna Stockmanni ja (sünnipäeva)kingituse valida. Mõtlesin natuke ja avastasin, et ... seoses majanduse ja palga madalseisuga olen kuidagi vähenõudlikuks muutunud. Hetkel ei ole mul ühtegi unistust, mida selle raha abil täide viia. Täitsa lõpp lugu igatahes.

6 kommentaari:

  1. Võta sama summa ulatuses palgata puhkust ja veeda aeg koos perega?

    VastaKustuta
  2. Millalgi peab ju vedama kah ;). Aga sama siin, hiidjuubel ukse ees ja vastan kõigile, et ääää...ärge mulle palun midagi kinkige, ma ei taha!!!

    VastaKustuta
  3. Ojaaa... tuttav värk :P
    Minu käest küsiti ka hiljuti, et kui mul oleks mingi summa raha ja ma saaksin selle kulutada iseendale (!), siis mida ma ostaksin või millele kulutaksin. Ma mämmutasin ikka täitsa suht tükk aega ja siis püüdsin midagi välja pigistada endast... No ei osanud midagi hoobilt tahta, sellist tõelist ennast üllatavat-hellitavat. Ikka padupraktilised mõtted :P

    VastaKustuta
  4. Ma kohe teaksin, ostaksin raamatuid. Aga seda ma ei tea, kas Stockmanis raamatuid müüakse. No mõne hea filmi või muusikat võiks ka osta muidugi...

    VastaKustuta
  5. Jah, ma oskan otsustada, kas esmalt on vaja osta A või B. Aga iseendale Stockmanni kaubamajast. Võeh... see on laristamine! Panin kinkekaardi paremat mõtet ootama. (Tegelikult mõtlesin küll Chanel nr 5 peale, see klassikaline variant. Aga see maksab 1500+ krooni ja no käsi ei tõuse ostma) Vat seda süllekukkunud raha:)

    VastaKustuta
  6. Kui juhtuks, et mulle naerataks kahetonnine kinkekaart, oleks kaunikesti hooletu- minu kallid saaks jõulukingid selle eest. Ja minul ei saa kinkimisest teps mitte kehvem :)
    Ja ühtlasi hoiaks kingituste arvelt reaalset raha kokku :)

    VastaKustuta