esmaspäev, 16. november 2009

Viirus murrab

Väikese Notsu klassi 31 õpilasest osales täna koolitöös vaid 17. Usinat laastamistööd teeb miski palaviku- ja köhaviirus. Kraadisin lapse üle - 36,6 nagu kohane. Vanaema toitis meid projekti "haiseme koos" raames küüslauguvõileivaga:) Me püsime terved!

Et õpetajagi puudub, on õppetöö suhteliselt häiritud olekus. Näiteks ei võtnud lapsed prantsuse keeles peatükki edasi ning kodutöid õppides tekkis Notsuga tõsine sõnavahetus, sest mina saabusin vanemate keeletunnist "uue osa" teadmises.

Kolisime vanaema juurest koju tagasi - püsigu vähemalt temagi tervena. Arvestades tema tööandja poolt korraldatud karantiini, kõlab see võimalikuna. Nimelt keelas pank ära igasugused perekondlikud ja muud ebavajalikud "külastused" töö juures. Kliendidki liikuvat mööda ettemääratud trajektoori. Lisaks edastatud soovitus töötajatele, kelle pereliikmed haigestunud, püsida kodus. Mõistlik. Suur kummardus niisugusele tööandjale.

4 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Väga tunnustusväärne tööandja!
    Meile anti kenasti teada, et on meilegi siia maske varutud, et "juhuks, kui keegi haigestub". Mõtlesin ka, et wtf - tõesti eeldataksegi, et inimesed haigena tööle kobivad (arvestades nakkavust ja rasket kulgu ja soovitust "haigena püsi kodus")?!

    VastaKustuta
  3. kahtlane kahtlane.. Notsu ja haige.. ;)

    VastaKustuta
  4. Jajaa asi lausa paraneb täna oli lapsi vaid 13

    VastaKustuta