laupäev, 30. oktoober 2010

Nohu...

Kui omanik oma kinnisvara ei austa, siis pole mõtet seda ka möödujatelt loota. Paduvihmast hoolimata riisusin lõunaosariikides kahel hommikupoolikul värvilisi sügislehti lehti ning korjasin väravataguseid piimapakke (!?) ja kolmekordse-pudeleid. Töö tulemust sain nautida kahel moel - kollasest puhta väravaesisega majast mööda jalutades või järjekordset taskurättide pakki köögikapist tuues.
Mul on nohu. Notsul on jätkuvalt köha ja meesisend nimetab oma kurguhaigust angiiniks. (loe: Ta on veendunud, et üsna peatselt on minek ning valmistub hoolikalt - lösub enamasti vaikides, kuid aeg-ajalt halisedes tugitoolis ning palub hellal häälel endale serveerida ravimeid, sööke ja jooke) Ja homseks oleme kutsutud külla!!! :S

Käisin tuikavast nohust hoolimata terviserajal. Riietusin liiga soojalt ja sain keha higist tilkuma. Notsu tähistas klassikaaslase sünnipäeva spaamölluga ja homme on toimumas järjekordne eelteismeliste raju sünnipäevapidu mängutoas. Poja luristab kahtlaselt. Pidanuks järgima lastminutet ning sõitma Kiptusse - eilsed pakkumised algasid 2390-st kroonist.

1 kommentaar:

  1. Kiptusega on see häda, et nendest va köhadest-nohudest saab seal olles küll hästi lahti, aga tagasi tulles kipuvad nad lennujaamas vastas olema. Haiged mehed aga on lõppematu teema ;)

    VastaKustuta