pühapäev, 27. veebruar 2011

Kodu kaunistamise nädalavahetus

Kodune elu sunnib enese ümber vaatama. Nädalakesega olen jälle sammu ideaalse täiuse poole astunud (irw).
Faktides:
* Ikea kummut Hemnes (valge) vahetas välja kaks pisemat sama kaubamaja eelkäijat.
* Notsu tuppa lisandus Ikea riiul Lack (kollane). Sellele kolisid lauamängud - et need oleks silma all ja hea haarata nii väikestel kui suurematel.
* Kaks samamõõdulist venge-Lack riiulit otsivad oma kohta elutoas - algselt plaanitud kohta on nad liiga pikad:S
* Söögilaua vanust võiks hinnata minust eakamakski. Niikaua kui end mäletan olen selle kuni 2,60 pikkuseks veniva laua taga einestanud. Aeg sai läbi - Jyskis (uskumatu koht mööbli soetamiseks!!!) leidus laud, mille jalgade kuju ja värv sobivad vanakraamipoest soetatud ja suvel kanga, porolooni ja puidu restaureerimiskuuri läbinud nelja tooliga.
* Loobusin vannitoa kapi otsimisest. Ja eritellimuse hinda ma küsida ei julgenudki... Soetasin hoopis lae alla 1,68 cm pikkuse laminaatriiuli, kolm kandurit ja kogu varandus mahtus kahte kaanega plastkasti. (Lahenduse otsimine kenasti edasi lükatud:D)
* Elutoa metall-lühtrid meeldisid mulle väga. Meesisend kõneles värvikalt, kuidas ta unistel hommikutel kummardada unustab ja ergutuseks lühtrilt laksu saab. Soetasime Ikeast kolm Calypsot ning üllatus-üllatus... ruum muutus hoopis kõrgemaks. Ilmselt väheneb ka elektritarbimine, sest 15x25w asemel põletame nüüd 9x11w. Säästupirnide valgus näis esimesel kahel päeval külm, ent minu eas harjutakse veel kiiresti :)
* Samadel põhjustel kuulus vahetamisele ka köögivalgusti. Uue valgusti nimi on Minut. Päritolu ikka Skandinaavia kultuskaubamaja.

1 kommentaar: