kolmapäev, 10. august 2011

Haige vol x

Kuna süda jukerdas üha enam ja enam, käisin eile EMO-s ära.
Jah, mul on rütmihäired vahelöökide näol. Jah, mul on südames ekstratsüstolid. Lamasin üle kahe tunni aparaatide all. Aga põhjused on psühho-somaatilised ning ei olevat midagi ohtlikku.
Asja vaadanud kardioloog pani mulle homseks konsultatsiooniaja kinni, sest kunagi on mul ju päris-südameprobleem esinenud.
Laman, laman ja veelkord laman kodus täiesti jõuetult. Vahepeal ulun nutta. Kohati on meeletu surmahirm. (Ja seda süvendab, et eile näin ma EMO-s suremist) Vahepeal kannatan süümepiinade käes. Iga läbiviidav tegevus nõuab kohutavaid pingutusi.
Ja ma ei suuda aru saada, mis minuga ometi juhtus. Millest tekkisid plahvatuseni viinud pinged.

4 kommentaari:

  1. Ma loodan, et määratakse ka mingit rahustit, see vast aitab järjele tagasi... Elan kaasa!

    VastaKustuta
  2. Tere tulemast klubisse, psühhosomaatikud..Aga pinged tekivadki enda teadmata, mina maadlen sellega juba kuid ja otsa ei paista veel...Rahustid aitavad vaid leevendusena aga ei ravi põhjust...Põhjust aga on vaja ravida...Nagu mina sain täna osaliseks selles, kuidas ma olen kõik võimas inimene, kes hülgab, tekitab infarkte, vähke ja Jumal teab veel mida....Aga samas tean ma et mina ei ole süüdi selles, et teisel on halb olla...Ja ma tean et Sina ei ole kuidagi süüdi selles, et koolilapse ja väikelapse emaks olemine ei olegi kerge ülesanne. Ja ka kodus võib väga ära väsida. Mina ju väsisin ühe sama koolilapsega kui Sinu tütargi...

    VastaKustuta
  3. Kosu ja parane. Elu on sebra, mustad ja valged triibud vaheldumisi.

    VastaKustuta