neljapäev, 8. detsember 2011

Unetus

Kaks esimest koolituspäevale järgnenud õhtut kannatasin totaalse väsimuse käes. Esmaspäeval unistasin, et kutt väljendaks unemärke. Siis saanuks ma ta ülemisele korrusele magama viia ja ise seni ta kõrval pikutada. Muhvigi! Üleväsinud kutt uinus siis kui minul samal põhjusel uni kadus.

Teisipäeval vajusin koju, süda väsimusest paha ning sõna otseses mõttes kukkusin voodisse. Paaritunnise une järel vaatasin voodist tõusmata kalapilgul paari sisutut seriaali ja uinusin uuesti.

Täna hommikul ärkasin üpriski puhanult (huvitav miks:P). Koolituspäeval jagus tähelepanu hilise pealelõunani. Ilmselt on aju vastuvõtumahul mingid piirid ja minu oma täitus. Viimased kaks tundi vaatasin koolnupilgul ühte punkti, entusiasmist pakatavaid koolitajaid. Koju jõudes enam und ei tulnud ega tule nüüdki. Maja noriseb magusasti - Notsu ja Kuti sussides ootavad maiustused, kass nurrub pesumasinal good-girl kassidele mõeldud advendikalendri kõrval (missugune toode:D:D:D, aga tõsi) Istun unetult ja loen pea kahesaja-leheküljelist juhendit. Materjali jagub :) Hommikust ei taha ma parem mõeldagi, ilmselt on unisus garanteeritud. Aga esimese nädala selgroog on murtud - vahvat asja teeme!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar