laupäev, 14. jaanuar 2012

Headaega, jõuluaeg!

Lõpetasime selleks aastaks jõulupühadega. Kuigi ma protesteerisin ägedalt, sest vana kolmekuningani võinuks roheline kuusk ju terassil seista. Nii varjanuks ta naabrite mitmendat nädalat nööril kuivava pesuhunnikutki. Lootusetu oli meesisendiga vaielda. Jõudsin ma kodust tunnikeseks kaubandusse kaduda kui kuusk aiagrilli rändas. Naastes avastasin jõulutemaatikast lageda kodu ja turule siirduva meesisendi.
Pühadeaeg on nii nukralt lühike ning jõuluehted niiväga armsad! Liiatigi ehime kodu minu kummina veniva sünnipäeva tõttu alles detsembri keskpaigaks.

Algas ka iga-aastane treening "muskel kevadeks trimmi" ehk lumerookimise tipphooaeg. Sellel aastal siis mõnikümmend meetrit pikemal trassil.

Ajendatuna jõulukraami kokkukorjamisest tegin köögipõrandale värskenduskuuri. Kassanäe! Vuugivahed olid ju helerohelised... aga pooridesse kogunenud mustus tegi nad värvitult halliks. Gaasipliidi tahma köögikappidel on parem mitte kirjeldada. See on üks halvemini eemalduvaid mustuseid ning kahjuks pole ma aastatega küürimist kergendavat vahendit leidnud.




2 kommentaari:

  1. Kõige paremini eemaldab seda jama üks kaminaklaaside puhastamiseks mõeldud vahend.

    VastaKustuta
  2. Aga vaata ka meesisendi seisukohalt. Tema arvab, et ta teeb sulle teene, kui jõulutemaatika üldse üle ukse laseb. Ja et sinu tingimine "mis päevast mis päevani" on tähenärimine olukorras, kus sa oled talle niikuinii tänu võlgu.

    Umbes sama seis nagu kempsupoti kaantega. Naised arvavad, et mehed on mölakad, kuna jätavad kaane üles. Mehed arvavad, et nad on ilgelt vastutulelikud ja head, kuna viitsivad selle üldse üles tõsta... Vabalt võiks ju ka niisama pissida, aga no ma olen naise vastu hea ja tõstan selle rõnga siis seisma - AGA TA EI OLE IKKA RAHUL!!! wtf???

    VastaKustuta