teisipäev, 22. mai 2007

kinokultuurist või õigemini selle puudumisest

Seansi algusajaks on märgitud kell 20. Viis enne kaheksat on saalis täidetud mõned üksikud kohad, ütleme, et saal on peaaegu tühi.

Algab inimeste vool. Kell kümme ja mõned minutid peale hakatakse näitama "reklaami" ja rahvast muudkui tuleb ja tuleb ja tuleb... Ei, ma ei pea saabuvate filmide klippdesse sugugi süvenema ja tulek "reklaami alguseks" on ka minul enesel tavaks, kuid veerand üheksa pimeneb saal ja alustatakse filmi näitamist. Mõned kodanikud on otsustanud saabuda enam kui veerandtunnise viivitusega. Et osad hilinejatest otsustavad veel oma kohtadele trügima hakata, teeb see hinge täis.

Krt, saabugem õigeks ajaks või nähes, et ollakse lootusetult hilinenud, jätke tulemata. Ja kui kohe kumbki ei sobi, siis oleks viisakas potsatada esimestele vabadele kohtadele, mitte hakata pimedas saalis arutama, kas meie koht x on siin ja miks ta "juba" hõivatud on.

Aga film oli tore. Hea kolleeg loovutas kutse "Kariibi mere piraatide" kolmanda jao eellinastusele pool tundi peale tööpäeva lõppu ning oli jälle "põhjus" koduste asjade edasilükkamiseks.

Homsest juba CC plazas vabavaatamisel, hea nautida koos suurepäraste smootiedega:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar