pühapäev, 26. august 2007

surm varitseb maanteel kihutajaid

Kopipeist BNS-ist:
Tallinna-Tartu maanteel sai raskelt viga kolm inimest
16:35, 26. august 2007 TALLINN, 26. august,
BNS - Harjumaal Tallinna-Tartu maanteel juhtus pühapäeva hommikul liiklusõnnetus, milles sai raskelt vigastada kolm inimest.
Õnnetus juhtus kella 8.40 ajal Tartu maantee 44. kilomeetril, kus Tallinna poole sõitnud Hyundai kaotas juhitavuse ja paiskus kraavi, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja BNS-ile.
Liiklusõnnetuses paiskus autost välja 20-aastane Andreas, 20-aastane Argo ja 18-aastane Allar, kes kõik said raskelt vigastada ja viidi ravile Mustamäe haiglasse.
Liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Nende nappide ridade taga peitub tempel-minu-mällu igaveseks-vaatepilt mustas teesärgis ja sinistes teksades noormehest, kes suletud silmadega ja kehast liikumatuna lamas keset Tartusse suunduvat sõidurida. Tema nägu tõmbles... Peatunud möödasõitjad abistasid lamaja kaaslasi suitseva väikebussi kõrval kraavis. Meiega samal hetkel saabunud tuletõrjeauto hõivas Tallinna suunduva sõidurea.

Meie, kaks Tartu rulluisumaratonile suunduvat naisterahvast prantsuse väikeautoga olime sunnitud seisatama ja vaatasime lamava mehega tõtt. (abistajaid oli peatunud mitu autotäit - meie oskamatus võinuks tekitada kahju enam kui kasu)
Mõnesaja meetri järel peatusime uuesti. Isegi liiga palju liiklusõnnetusi näinud minukese käed värisesid ja iiveldus kippus kallale:S Me polnud ainsad - meie lähistel peatus 2xl jeep, millest väljunud turske mees kiskus kraavipervel järjest närviliselt mitu sigaretti...

Uudisest lähtuvalt ei saanud õnneks keegi surma, kuigi sõiduk suitses ja teeviidad olid väga sassis. Aga olen kannatanute peale väga väga kuri. Kui inimesed enese elu ei väärtusta, siis võiks kaasliiklejaid säästa õõvastavatest hommikustest kohtumistest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar