neljapäev, 6. detsember 2007

psühhopaat roolis

Kuskil võiks lisaks "laps autos" märgile ka niisugust müüa. Kodanikud, kelle kütusepaagis kahe nädala jooksul kahel korral kütus otsa saab, peaksid kohustuslikus korras niisugust kandma. Never ei tea ka, mida niisugune roolis ette võtab. Endast räägin jah.

Esialgu ajas nutma, hiljem naerma. Kole külm oli ainult Nõmme keskuse ees liiklust takistada. Aga egas muud kui telefon pihku ja Epp viieliitrise veepudelist tehtud kanistriga appi. Kaks võltsblondi ühe bensupaagi kallal.

4 kommentaari:

  1. Ma olen sama totakas, kusjuures kah korduvalt. Praegune liiklusvahendkahjuks ei luba kanistrist paaki täita, nüüd pean hoolega sõiduarvestit jälgima, kusjuures paar korda olen selle ikkagi kahetsusväärselt nulli lasknud, siiski sai bensukani välja venitatud.
    Aga vastava märgi asjus mõtleme;)

    VastaKustuta
  2. seepärast ongi hea see kolerõve piiksuv andur tühjendeva bensupaagi korral - oi kuis ma seda pininat vihkan, seepärast otsin kakiiresti mõne bensuka enne kui paak tühi

    VastaKustuta
  3. see "ei luba kanistrist paaki täita" on klapp, eksju. Klapi saab käepärase vahendiga (koorest vabastet puuoks või autos vedelev plastork) eest ära lükata. Kohanemisvõime on selle nimi:)

    VastaKustuta
  4. Katseloom on katsetanud?:) Mul on tegelikult sihuke korgita ava, mis väidetavalt tunneb ära tankimispüstoli otsiku ja muude avamisviiside korral keeldub sisse lubamast;)

    VastaKustuta