kolmapäev, 19. detsember 2007

rivitult. perlovka ja pakitud jõulukinkide seltsis

Perearst tunnistas mind tööalaselt rivikõlbmatuks - käskis palju magada ja logeleda, jalutada värskes õhus. Vereanalüüsid. Retsept järjekordsele ravimile - seekord siis tinktuur. Vahelduseks ilmselt - kaua sa ikka tablette välja kirjutad.

Vedelesin kaheteistkümneni voodis. Paraku pidin kolmapäevased rutiinsed tööasjad ikkagi meili ja telefoni teel ära ajama ja rullisin veel tunnikese - üheni. Jõuetus, täielik jõuetus. Vaid kohusetunne sundis mind trepist alla minema - koer tahab ju süüa. Kilone hakklihapakk osutus mu jõuetule kehale raskeks tõsta, aga ette ta sai. Hetk hiljem oli kauss tühi ja koera must ninanööp vaatas lisaküsivalt. Koduperenaisena võisin endale lubada 60 minuti kruupide keetmiseks. Midagi peab see koer ju sööma - ära on põlatud või pikkade hammastega venitatud kaerahelbeid, riisi ja segavilja. Segikeeratud prügikotist krõmpsutati munakoori, aga Royal Canini koerakrõpsud põlati ära.

60 minutit kruupide keetmisele investeeritud aeg osutus tulusaks - perlovkat sõi Betti pool prisket potitäit. Aga õhtusöögiks ei sobinud taas ei hakkliha ega kruubikas:S Võta siis kinni...

Uni matab - nagu kõik kuude kaupa puudujäänud unetunnid tuleks järele magada. Ja sellest hoolimata plõnksatas süda tänagi paari löögi jagu vahele.

Ühel pool vastardab mantra puhkamisest ja teisalt pekslevad peas tegemist ootavad kohustused - koolitööd, kodutööd, kvaliteetaeg Notsuga. Jõuluvana kingikott on õnneks mõttetustega täidetud. Et oleme asju ostnud vastavalt vajaduse tekkele ja hetkel ei ole tõesti midagi vaja, siis sisaldavad Väikese Notsu pakid Suure Notsu jaoks täielikku mõttetust - Barbie hobune, ruumiline haldjapusle, printsessikindad koos klaaspärlitega, pakk säraküünlaid, roosasid sokke ja pesu, roosa keerleva tantsijannaga ehetekarp. Pudi-padi on õnneks odav!

ETV näitab sarja Eesti lugudest - täna on jõuluvana jõuluõhtu nimetus uuskülas. Vaatan kodusisustuste masendavat kitši ja 3XL suuruses kingipakke. Tarbimisjõulud...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar