kolmapäev, 30. september 2009

Septembris, kahe koolilapsega

Kõnelusi Notsuga:
Ämmäää, tead homme on meil kehalise tundide asemel matk. Spordiriiete asemel on matkariideid kaasa vaja.
Ämmäää, inimeseõpetuse asemel on homme loodusõpetus. Me ei saa pärnapuu vaatlust homsesse lükata, ma pean pärna kindlasti ära tundma.
Ämmäää, reedel siis kell 13 on kooli sünnipäevakontsert Estonias ja me peame sinna koos minema.

Või kõnelus laupäeva hilisõhtul:
Kuule, esmaspäeval tuleb meil suur kontrolltöö raamatu "Kuningas Oidipus" peale. Käime siis homme raamatukogust läbi, eksju.


Khm, tegelikult käin ma ju põhikohaga ikkagi tööl... Ja kohe homseks saab asju teha ainult mingite teiste asjade arvelt. Mõnesid asju saab aga teha ainult vastavate asutuste lahtiolekuajal. Muide, alates 1.septembrist on mul eraelu ka - koguni iga päev kella 8,30-st kuni kella 17-ni. Tööl siis.

Mõned asjad on toredad ka. Näiteks see, et Notsu suur kurbus üliraske prantsuse keele häälduse üle sai tasutud kahe "viiega" ühe tunni jooksul. Motivatsioon õppida sai sädet juurde:)
Hea on teada, et vene keele intensiivse koduõppe tulemusena on kümnendikul selles aines hinneteks viis viite ehk päris puhas viie seis:) (Susisevate tähtede hääldused hakkavad juba üksteisest erinevaks muutuma)

Kümnendik ise arvas, et nemad Notsuga teevad oma heade tulemustega meile ju ainult puhast rõõmu! Õnneks on tal õigus ja ma ei olegi pahane rikutud õhtupooliku pärast.

3 kommentaari:

  1. Loen regulaarselt Teie vahvat blogi ja tihti kaasa m6tlema panevaid tegemisi. Nyyd aga jäi kyll midagi arusaamatuks - millega sai 6htupoolik 6igupoolest rikutud?

    Parimate tervitustega,

    VastaKustuta
  2. Sa ei saa öelda, et Sind pole hoiatatud..:)
    öeldi ju avaaktusel, et selles koolis õpivad ka vanemad...
    (tegelikult õpivad vist igas koolis).

    VastaKustuta
  3. Anonüümik,
    Ma lihtsalt ei ole suutnud lapsi õpetada infot jagama selle saabumise hetkel. Nii pean ma tegema meeleheitlikke spurte tähtaegade eelõhtutel. Iga asi käib aga millegi arvelt, olgu selleks siis mõni plaanitud kodutöö või lihtsalt õhtupoolik lemmikraamatuga.

    Indigoaalane, hoiatati jah. Kolm aastat jagas kõrvallaua kolleeg oma lapse rõõme ja muresid - ei saa kuidagi öelda, et oleksin esimesel septembril kuult kukkunud.

    VastaKustuta