pühapäev, 27. detsember 2009

***

Pikad pühad hakkavad lõppema. Mõnus kodus vedelemise aeg oli. Jõululaupäevast tänaseni võib asjalikumatest tegevustest nimetada vaid pidevat maja lumest välja kaevamist.

Kuusk sai meil uhke - Norra oma. Sama uhkelt ka pudiseb - mõtlesime juba, et secondhand abi korras Eestisse toodud. Ähvardatakse, et uut aastat see puu ei näe:S
Kuusealune kubises kinkidest - avasime neid kaks ja pool tundi. Lihtsalt tore oli istuda ümber puu, otsida paki lunastuseks raamatust salme, plaksutada ning vaadata kingisaajat kui see pakki avab. Notsu sai lumelauasaapad, paar Petšopit koos lisanditega, mõnusalt mahuka lasteluuleraamatu, suusakindad, Jääaeg 3, paksud sokksussid... Liiga palju kinke nagu alati. Mina sain samuti mõnusad sokksussid, muhu tikandiga fotoalbumi, paar head raamatut, millest üks kokaraamat. Kogu kambale tõi jõuluvana aga mängu "Mees, kes teadis ussisõnu". Jõululaupäeva õhtul me sellega tegelesimegi. Mäng oli tore, ent viiekesi jäi pidevallt maastikke puudu - aru ei saanudki, kas tegime midagi valesti.

Esimesel pühal ootas meid sööming minu ema juures, teise püha loksusime Tallink Spaas. (Külastamist väärt koht neile, kes ujuda ei viitsi, kuid armastavad väiksemaid basseine ja erinevaid saunu) Väike piparkoogisööma meie parimate sõprade pool ja päev taas otsas. Täna ebaõnnestus kinnominek - no ma tõesti ei teadnud, et Sõprus ei ole veel Artis - hiigelsuur teavitussilt kino peal on mind eksitanud. Küll aga tõi tänane päev toreda kohtumise kunagise klassiõega - tervitused Amsterdami. Ootan põnevusega 14. aprilli - üks eksemplar tulevast raamatut on juba ette ära müüdud:)

Homme. Homme sõidame lõunasse. Meie jääme kuni järgmise pühapäevani, Notsul algab taas Kurgjärve laager ning tema saabub Tallinna alles kooli alguse eelõhtul, 10-ndal. Kahe peale pakkisime kaks komplekti murdmaasuuski, kaks komplekti lumelaudu ning mitu-mitu jooksu riideid neljas erinevas kotis. Notsul on näiteks kaasas neli erineva paksuse ja kasutusotstarbega jopet ja üks vest:) Minul kaks komplekti lauariideid ja sama palju murdmaaasju. Aluspesu lugesin Notsule neliteist paari ja sama palju sokke ja pluuse. Kapid said naljakalt tühjad:)
Kiired sõnumid Notsu klassiõdedele, kes teda koolivaheajal sünnipäevale kutsusid. Lisaks koristus, sest homme saabub meile extrakülaline - pubekale tuleb külla ema, meie eluolu üle vaatama.
Me nagu koliks...

1 kommentaar:

  1. Me mängisime kahekesi ja sama sis- maastikke jäi pudu.
    Jään kommentaare jälgima, äkki mõni teadjam oskab seletada :)
    sesamy

    VastaKustuta