laupäev, 13. veebruar 2010

Neli põhjust kringli küpsetamiseks

Mõnikord on kohe mitu põhjust millegi maitsva vaaritamiseks.

Algatuseks muidugi olümpiamängude avatseremoonia. Algselt plaanisime seda öösel vaadata, aga lõpuks otsustasime korduse kasuks. Et Eurospordi päevane ülekanne otsustas just lätlaste staadioniletuleku ajal reklaamipausi teha, vaatasime õhtul ETV pealt uuesti.

Eile saabus telefonile äraütlemata rõõmus sms - Murueit lasi oma esimese sea - kult-kesiku nagu ta kirjutas. Blond jahinaine lasi meid seda uudist oodata. Nüüd aga panime maod liha ja pasteedivalmis - kui analüüsid ikka korras on.

Kutsusime end hilisõhtuks Epule külla - soolaleivapidu sai küll ammu peetud, ent saunas oli jätkuvalt käimata.

Ja viimaseks on homme sõbrapäev - võiks ju lisaks koduleivale ka muud head-paremat laual olla.

Retsepti võtsin Pere ja Kodu kokaraamatust, mille lahke jõuluvana eelmisel aastal kingikotti poetas. Moonikringel sai maitsev, kuid ettenähtud täisrasvase või asemel poolrasvase ehk 60% margariini kasutamine andis veidi tunda.
Nagu tavaliselt läksin ka seekord küpsetamisega hoogu - lisaks kringlile valmisid ka majoneesiküpsised ja pitsa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar