kolmapäev, 11. august 2010

Kolmanda kuu parameetrid

Kolmekuusel arstivisiidil ka käidud - pikkust 66 cm (+4 cm), kaalu 6090 (~900 juures). Poiss vastab kenasti kolmekuusele arengule. Rohkem peaksin teda panema kõhuliasendisse, et lihased tugevamaks muutuksid. Arstilkäigu lõpuks jäi poja magama. Teda ei häirinud ka pereõe süstlatorge. Njah. Võrreldes kaheksa aasta taguse ajaga on vaktsiinid muutunud. Kolmikvaktsiini asemel torgiti viisikvaktsiiniga. Nüüd siis kaitstud ka viirusliku meningiidi eest. (Ma ei tea, kas vaktsineerimise kasuks otsustades talitan õigesti - meditsiinilisest haridusest on minu puhul asi kaugel. Kuid loodan, et riiklik poliitika on siiski lapsi kaitsev ning selle sutsaka abil vähendan oma poja võimalusi haigestuda näiteks difteeriasse.) Peale sutsakat magas poiss rahulikult edasi - rahulik laps.

Eile visiteerisime allergoloogi - nahatestid näitasid, et allergiat piimale, nisule ja munale ei ole. Dr Putnik, maailma parim allergoloog:) arvas, et kui midagi peaks välja lugema, siis võiks see olla nisujahu. Sellele tuleb pöörata tähelepanu alles lisatoidu manustamisel. Esialgsete plaanide kohaselt siis novembris. Seega ei ole minu toidusedelile enam piiranguid. (Jess!) Aga noh, ega ma varemgi miski suur piimanina polnud, pigem tundsin piimavabal dieedil viibides puudust jogurtist.
Iseenda suurele kaalulangusele sain samuti piiri peale. Notsu sõbranna õpetatud magusad saiad (kahe saiaviilu vahele määrida pähklikreemi, peale võid ja siis toppida kokkusurutud saiad võileivamasinasse) sisaldavad piisavalt rasva ja suhkrut. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar