reede, 8. aprill 2011

Kassipesupäev

Pärslase õnneks avasin mina tema näugumist kuuldes ukse. See uksetagune loom ei meenutanud millegiga uhket punase kasukaga kuninglikku olevust. Üleni porine, tilkuv, mudane (aga see-eest õnnelik) elukas volksas tuppa. Võin miljoni dollari peale kihla vedada, et meesisend oleks ta ees ukse kinni virutanud.
Mul vedas, et ma suutsin pärslase suunata vannituppa enne kui meesisend määrdunud elukat kohtas. Üürgasin suletud ukse tagant, et pesen kassi. Kuigi beebist saati pesemisega harjunud, üritab kurivaim ikka vannist põgeneda, sealjuures seebist karva diivani alla hõõrudes. (Puhtus meesisendile meeldib. Eriti kui pikakarvaline kass on puhas. Meie oma tavaliselt muidugi ei ole.)

Kammisin kassi peale pesemist ära, alustasin kõhualuste pusade ruutsentimeeterhaaval harutamist. Pihustasin vahele pusavastast palsamit ja hädaldasime kassiga mõlemad. (Huvitav, kas kuskil tegutseb ka kasside juuksur, ma tuleks kohseselt kliendiks)

Nüüd magab punane mauk sama värvi tugitoolis. Natuke solvunud on ta nagu ikka peale pesu.

2 kommentaari:

  1. Mul kuulub ka esimeste kevadmärkide hulka poriste kassikäpajälgede rida üle köögilaua (minu oma armastab aknast siseneda ja väljuda). Hrr...pesuaeg on alanud. Kaksteist käppa mitu korda päevas.

    VastaKustuta
  2. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahalistes raskustes

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    VastaKustuta