Pühapäev, 29. mai 2011

Pasteedi retsept

Ehk siis lugu sellest, kuidas mittesöödavatest ainetest pasteeti valmistada.

Komponendid:
kanarasv ja -nahk
vesi
loomaliha maks (19%)
seanahk
kompl. lisad (toidutärklis, stabilisaator E451, taimsed valgud, aroomaine, praetud sibul, antioksüdandid; E300, E301, vürts, maitsetugevdaja E621, happesuse regulaator E575, dekstroos)
sool 1,6%
konservant E250
sojavalk

Valmistamine: tõenäoliselt tuleks komponendid hakkida, erilise peenestamisega näiteks hakklihamasina abil ei ole mõtet vaeva näha. Seejärel ained vahustada tugevaks vahuks.

***
Kui ise ei viitsi vaeva nägema hakata, siis võib minna Maximasse ja osta. reedel oli igatahes saadaval Pärnu XXX Maximas hinnaga veidi üle poole euro. Tootjaks on SIA "Ramatas". (Äkki saab isegi tellida: Granita iela 10, Riga, LV-1057. Tasuta infotelefon 80000170.)

:) Head isu pole mõtet soovida. (Jätsime kilest vabastatud toote laiul rebastele.)

1 kommentaar: