reede, 17. juuni 2011

Murdepunkt

Kuidas ma ka ei keelitanuks, aga paari kuu jooksul hakkas poiss lusikat nähes suisa nutma. Paku siis sellisele püreed või suppi või praadi :) Aeg-ajalt nutsime söögilaua ääres kõik koos. Ja jäidki üle toidud, mida saab süüa näpu vahelt. Makaronid. Sai. Banaan. Kohuke. Ja kaloraaži tõstmiseks siis puhas vahukoor kõrrejoogina.

Nädala alguses käisime hea isuga Irisel külas. Pakkusin poisile samuti lusikatäie putru. Oh üllatust! Lusikatäiest sai kaks, kahest kolm ja kokku nii väike kausitäis. Sama kordus õhtul kodus ja järgmisel hommikul ja õhtul... Okei, täna hommikul puder enam väga ei maitsenud - kaua sa ikka sama menüüd sööd. Pealegi limpsisid kaaskondsed joguritit.
Aga isu on tagasi. Korralik kogus suppi lõunaks või terve lühike kurk ooteks ei ole probleem. Kaal näitab tõusutrendi - 360 grammi kolme nädalaga on selles vanuses isegi liiga hea tulemus. Eks võtab mahajäädud grammid järele.
Pikkust on pealt 80 cm. Tiivasirutus on jalgadest oluliselt võimsam - öösel Amsterdami C&A -st laekunud dresside komplektidel on kõigil pluus paras ning püksid pikad.

2 kommentaari: