esmaspäev, 8. august 2011

Haige, vol2

Nädalavahetus möödus närveldades. Täna selgus, et entsefaliit mind õnneks ei ähvarda. Proovide tulemused on negatiivsed ning kliinilise vereanalüüsi põletikunäitaja taustal on tervis nagu kosmonaudil.

Ometi lappab süda vahelööke ning kaalusin juba erakorralisse sõitmist. Minu perearst nimelt suudab vorpida kõikvõimalikke saatekirju ja tellida analüüse, ent tulemuste analüüsimine käib tal üle jõu. Ja hetkel on ta puhkusel ka.

Pisuke palavik jätkub samuti, nüüd juba nädal täis.
Uurisin Perearsti Nõuandetelefonilt arvamust. Sattus keegi üpris asjalik inimene olema. Ütles, et stress ja ärritumine vähendab kaaliumi sisaldust veres katastroofiliselt. See omakorda tekitavat vahelöögina tuntavaid rütmihäireid. Soovitas Panangini, mille peale ise juba eile tulin. 2 tabletti 2 korda päevas ja nii 10 päeva. Pistsin lisaks nahka paki rosinaid. Kõht sai iiveldamiseni magusat täis.
Tegelikult meenub mulle kuskilt udusest mälusopist, et mu veres on kaaliumi ja magneesiumi tase loomult madalapoolne. Ja kohutavalt väsinud olen ka. Näis. Kannatame veel.

1 kommentaar:

  1. Mingil põhjusel soovitati meil paar nädalat enne Elbrust ennetavalt sama Panangini süüa. Ma ei saandki täpselt aru, miks, stressi oli Terskollis märkimisväärselt vähe.

    VastaKustuta