teisipäev, 25. september 2012

võlukombekas :)

Paganama titt! Ma ei ole veel päris täpselt tabanud, aga vist oli Midi eriliselt tasane ja lepilik laps. Igatahes uinus ta naeratus huulil oma lamamistoolis umbes viie minuti jooksul peale sinna asetamist. Ja tegelikult pean tõsiselt mõtlema, et meenutada, kas ta beebina üldse nuttis. (Üks kord nuttis tegelikult küll, siis kui Notsu ta sülest põrandale pillas.)
Mini on hoopis teist tüüpi tegelane - nagu silm avaneb, annab sellest kohe ka teada. Ja magamajäämine on problemaatiline - vehib kätega kui tuuleveski. Eile uinutasin teda järjest tubli neli tundi. Tulemusteta või noh... kolm kuni viis magatud minutit vist ikka arvesse ei lähe. Vihastasin ja toppisin titele kombeka selga.
Aitab. Õueminek! Kõmpisin esikusse Midi vihmariiete järele ja naastes avastasin vankrist magava Mini, kes nina kapuutsi sisse sooja keeranud.

Kombekas on laenatud. Kohtusin täna tema eelmise omaniku isaga ning rääkisin juhtunust. Tüüp tõstis näpu ja teatas, et nende peres oli selle kombekaga sama lugu - sinna pakituna uinus laps silmapilkselt. Seega - võlukombekas.

2 kommentaari:

  1. ära näe üldse vaeva beebi toas uinutamisega. sul ju aed olemas, lükka aga vankriga õue. ja võlukombekas ka veel :)

    mul läks elu ilusaks, kui otsustasin, et la ssiis magab kõik päevauned väljas. ja mõned korrad on juhtunud ka nõnda, et kui tegelane arvab, et kl 5 hommikul võiks päevaga alustada, siis olen ta hoopis vankriga välja lükanud ja magab veel paar tundi :)

    VastaKustuta
  2. sa siis ikka ei ole haluks mässimist selgeks saanud jah? ;)

    VastaKustuta