reede, 16. november 2012

Vanus - kaks kuud

Kahekuune Mini kaalus 6520 grammi ja oli 63 cm pikk. Mõõtmisest on möödunud juba kaks nädalat ning selle aja jooksul kasvas poiss välja esimesest talvekombest ning suurest osast riietest, mida Midi neljandal elukuul kandis. Minile täpselt paras suurusnumber on 68 ning Midist jäänud kotist otsin välja väiksemaid 74-sid... Midi lasteaiavorm koosneb suures osast pükstest suuruses 86 ja pluusidest 92-98 :) Kui kasvutempo ei kahane, kannavad mõlemad saabuval suvel sama suurust...

Pelgulinna perekeskuse ujutaja lohutas, et pole ta ju lihtsalt rasvarull, jagub ka kasvu.
Elu on nii lilleline kui ühes beebiga peres olla saab. Midi on usin lasteaialaps - kolm päeva nädalas ja korraga kolm tundi päevas. Lootsin lasteaiahommikutest saada pisut aega kodu-uuendustele ja pisukesele värskenduskuurile ent tegelikkuses magan need hommikud lihtsalt maha. Ja tunnen end ärgates pisut puhanumalt.

Eile käisime pidulikul sünnitunnistuse nimetunnistuse kättesaamise tseremoonial Raekojas. Muretsesin eelkõige ettevalmistava osa üle. Kuidas rõivastada Midi ülikonda ja ennast kleiti nii, et Mini rõivastamise ajaks kikilipsustatud ja pintsakut kandev Midi põrandal ei väänleks... LAhenduse võtmesõna on "Lammas Shauni multikas":)

Tallinna-üritus on armas. Perekonnaseisuametist nime panemast lahkusin valge A4 paberiga näpu vahel. Isegi kilekaasi ei antud... Nimetunnistus, mis kahjuks riigi silmis vähimatki väärtust ei oma, on kõvade kaantega, kauni kujundusega ja sisaldab nii minu kui Meesisendi kui Mini nime ning sünnikuupäeva ja -kellaaega ja nime registreerimise akti numbrit. Nimetagem teda linlase raha raiskamiseks ent mäletusena on ta kena.
Tort maitses hea, pilte tehti, tited kriiskasid :)  Meesisend pildistas Helesinise Unistuse parkimist Raekoja platsile :) (ürituse puhul ja muponautide valvsa pilgu all)




1 kommentaar:

  1. Shaun! Kui tuttav! See oli aasta, kui mitte kaks, iga meie hommiku osa. Kell heliseb - mina loivan laste tuppa - tõstan poolmagavad tited elutoa diivanile - käivitan plaadi. Esimese kukeleegu peale löövad neli silma end lahti ja algab tavaline päev.

    VastaKustuta