laupäev, 16. märts 2013

Saabus koolivaheaeg

Kolm neljandikku õppeaastast jäi eilsega seljataha. Notsu jaoks oli kolmanda veerandiku näol tegemist tegusa ja eduka perioodiga. Tundub, et "pikad distantsid" sobivad talle nii füüsiliselt kui vaimselt - see on juba neljas aasta, kus kolmas õppeveerand on kõige kergemini talutav. Järgneb uhke lapsevanema raport:

* Osalemine kuuel nädalavahetusel Swedbank / ERR noorte murdmaasuusaetapil - esimene suurem võistluskogemus tulemusega oma vanuseklassi keskpaigas.
* Osalemine Tallinna koolidevahelistel võistlustel III-V klasside hulgas. Individuaalselt neljas tulemus. Aasta vanem kooliõde noppis kolmanda koha. Tublid tulemused saavutasid veel kaks tüdrukut ja kokkuvõttes sai Notsu kool esikoha. Tänuks kiitus direktori käskkirjaga. (Ja täitsa uskumatu, et selline paberilipik seinal tekitas koolis-klassis palju positiivset tähelepanu)
* Muusikakooli heliredelite eksam, mille ettevalmistamiseks alates nullist jäi vaid kaks nädalat. Esmalt võitles laps pisaratega, kartes mitte jõuda. Viielise soorituse järel teatas, et polnud üldse raske.

Ja lõpuks see kõige-kõige-kõige
Sel veerandil oli klassis vaid kuus ainult viitega lõpetanud õpilast. Notsu jaoks tähendas see tööd, tööd ja veelkord tööd. Lisatööd matemaatikas vanaemaga, eneseületust inglise ja eesti keeles.

Ja see siiras rõõm saavutatu üle :) Ja... päratu väsimus. Seekord keeldus ta isegi laagris osalemast, põhjendades seda sooviga vaid puhata ja ennast välja magada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar