pühapäev, 18. märts 2007

tartu-tallinn. pühapäev.

Koolinädalavahetus jälle seljataga. Väsitav. Masendav. Kaks märksõna. Ja ise ei tea ka enam, kus on mu särk ja perse. Vabandust.

Aga teisiti ei saa öelda, kui kursavend tuleb loengust ja küsib, et hallooo, kuule, miks sind ei olnud. - Mind? Miks?- Aga sa oled ju ka sellele ainele registreerunud!-Mina, olen vä...
Kool on täiesti rajalt maas. Pean end kokku võtma ja ajutiselt just selle lülitama tegevuseks nr1. Pean ja püüangi täna koostada endale plaani.

Ka muus mõttes läks aia taha. Ei olnud loodetud aega ja loodetud vestlusi. Oli ütlemisi ja tülitsemisi nende asemel. Shoppingtourilt sain roosad jooksutossud:) ilusad muidugi, nagu kõigi roosade asjade kohta siin maailmas võiks öelda:)

Eile oli Auraüritus. Mõni tunnike soojas basseinis loksumist, saun ja 300m ujumist. Seega saab selle nädala sportlikud saavutused kokku võtta sõnadega tund spinningut, 300m "konna" ja rulluisud puhastusse, kuigi aknast välja vaadates pidanuks hoopis suusad määrimisse viima...

Eile oli isa sünnipäev ja mina nagu alati koolis. Ja nädalavahetustel, kus midagi teha ei ole, ei ole tõesti kohe midagi teha. Ja jääronimisvõistlused olid ka - Merle oli klassi näidanud. Lahe! Õeke on teel Saleni suusakeskusesse, nüüd ilmselt kohal ja esimene sõidupäevgi möödas.

Peaks end lohutama ja ütlema Freddy Mercury sõnadega - show must go on:) Ja nüüd ootab kojutoomist juba Notsu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar