neljapäev, 9. september 2010

Linnapea vastuvõtul Tallinna Raekojas

Raekoja plats sarnanes täna suvalise autoparklaga. Turistide, linnakodanike ja muponautide pilgu all vooris parkima sõidukeid, millest väljusid vanemad koos tittede ja suuremate lastega. Linnapea jagas Raekojas sünnitunnistusi.

Esmalt kaksikud, seejärel kaks peret, kus sündinu oli viiendaks lapseks. (Meesisend vaatas neid komplekte väegagi kahtlustavalt). Ja miskil hetkel siis meiegi nelik.

Edgari tugev käepigistus igale meist. Et me kasvataksime pojast hea poja perele ning väärika kodaniku Tallinna linnale. (Hmm, ma olen alati arvanud, et linnapea on pikk JA turske mees. Paraku on ta ainult turske minu 174 + kontsade kõrval) Merike Martinsoni sõnavõtt ning tort. Tõesti maitsev tort. Õigemini kaks - mustsõstardega sinine ning maasikatega punane.
Ning hoolimata sünnitunnistuste mitteväljastamisest alates 01.07.2010 jätkatakse Tallinnas vastuvõtu traditsiooni:) Nii, et me ei olnud viimased nagu nime registreerija juunikuus oletas.


Võib ju väita, et tegemist on poliitilise üritusega. Pool aastat tagasi galoppinuks ma sinna lõunapausi ajal suvalises kontorikostüümis. Aga kodus juba mõned kuud kanastunult elanule kulus selline vaheldus vägagi ära. Avastasin taas seeliku ja kingad ja pintsaku :) (Kogemuse puudumise märk on seegi, et rõivaid selga sättides suutsin lõhkuda tervelt kaks paari sukkpükse enne kui kolmandad tervena jalga õnnestus saada!) Ja meesisend soetas ürituse tarvis suisa tutika ülikonnakomplekti.

Äge! Vurasin Helesinise Unistuse roolis otse panka, viskasin poja sünnitunnistuse letti ning võtsin õppelaenupuhkuse.

3 kommentaari:

  1. Kellele neid seal jagati? Kas me oleks ka pidanud saama? Kustkohast selle kohta midagi teada oleks pidanud saama? :)

    VastaKustuta
  2. Lapse nime registreerides pidanuks soovi avaldama - ise nad väga välja ei paku, sest üritusele on kohti 50-le perele.

    VastaKustuta