neljapäev, 12. veebruar 2015

Ja ongi leitud!

Kodu koristamine on väegagi tulus ettevõtmine. Taasleituteks osutusid: 1) päkapikukingituseks mõeldud plastiliinikarp Minile ja Midile (olin peitnud selle poiste tuppa riidekapi otsa - et päkatsil oleks hea ja mugav magavate laste sussidesse kinke poetada) 2) Õnnetina, mille Notsuga ühiselt enne maalesõitu soetasime, kuna tänaseks juba ülemöödunud aastavahetuse eel müüdi lõunaosariikide pealinnas üsna edutult vaid suuremas koguses tina valamise kulpe.
Koristamise käigus ärakadunud asjadest veel ülevaade puudub :D

Ja veidi vähem kui 11 kuu möödudes saabub ju jälle aastavahetus, (kui ma õnnetina taas "ühte eriti kindlasse kohta" ära ei peida) Plastiliinid saab vast varem kasutusele võtta.

1 kommentaar:

  1. Nende "asjadega" on tihti kummalised lood. Näiteks, kui sul on midagi vaja ja sa tead, et see asi on sul olemas, siis sa ei leia seda üles... Varakult ostetud kingitustega juhtub ikka, et vajalikul hetkel pole sul meeles, et see on sul juba olemas... Ja see ka suht reeglipärane, et koristamise käigus leitud asjad paned nüüd siis "kindlasse" kohta, aga see ei anna garantiid, et vajalikul hetkel need jälle üles leiad :)

    VastaKustuta